Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sveskegrød: Læg sveskerne i blød i æblemosten natten over. Kog sveskerne møre i udblødningssaften under låg i 15 minutter. Smag på den varme mos og se om den skal være sødere i så tilfælde tilsæt da lidt sukker. Rør kartoffelmelet ud i koldt vand. Sluk for gryden og rør jævningen i den må ikke varmes på derefter. Kom den i en skål og drys lidt sukker over så derikke dannes skind. Cremen: Giv mælken et opkog sammen med flækkede vanilliestang. Pisk ægget godt sammen med marizenamelet og sukkert. Pisk lidt af den kogene mælk i så det ikke stivner med det samme. Kom det tilbage i gryden og giv det et opkog. Kom det i en skål til afkøling. Server sveskagrøden og den kolde crem. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |