Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: rør kødet med salt og tilsæt fint revet løg, mel, æg og vand. Sæt en gryde over at koge med spidskålen i. Lad det småsimre i 5 minutter og tag den så op. Pluk bladene af så hele som mugligt. Læg lidt fars på hvert blad og park farsen ind. Tag lidt kødtråd og bind dem med dette. Smelt lidt smør og brun den på alle sider i dette. Kom boulionvandet ved og lad dem småsimre i 20 minutter. Tag pakkerne op og jævn med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Server kåldolmerne med sauce og kartofler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |