Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: olien varmes i gryden. Porrene renses og snittes i tynde ringe og svitses i olien. Hokkaido græskaret skæres over og kerner tages fra. Skræl græskaret og skær halvdelen i tern og tilsættes gryden. Kom vand og boulionternengen i samt gurgemeje, karry, hakket persille. Lad det koge i 15 minutter. Sluk for suppen og tilsæt presset hvidløg, revet ingefær samt salt. Tilsæt piskeflødeog blend suppen med en stavblender eller i blendren. Hvis suppen skal serveres kold kommes den i en skål og sættes i køleskabet til der er iskold. Hvis den skal serveres varm varmes den forsigtig op. Rist speltbrød eller rugbrød og server det til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |