Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smelt chokoladen over vandbad.Pisk de pastuaserede æggeblommer i. Pas på chokoladen ikke er for varm. Tilsæt cognacen. Pisk fløden til skum, tag 3 spsk. til pynt, vend resten i æggemassen. Kom moussén i portionsglas,sættes i køleskab et par timer. Pyntes med flødeskumet og jordbær eller hvad der er til at, få fat i efter årstiden. Hvis der er børn/voksne som ikke kan lide cognag, kan moussén laves uden spiritus eller laves ad to gange. Kan fryses men højst 1 mdr. da den taber smag. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |