Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt chokoladen over vandbad.Pisk de pastuaserede æggeblommer i. Pas på chokoladen ikke er for varm. Tilsæt cognacen. Pisk fløden til skum, tag 3 spsk. til pynt, vend resten i æggemassen. Kom moussén i portionsglas,sættes i køleskab et par timer. Pyntes med flødeskumet og jordbær eller hvad der er til at, få fat i efter årstiden. Hvis der er børn/voksne som ikke kan lide cognag, kan moussén laves uden spiritus eller laves ad to gange. Kan fryses men højst 1 mdr. da den taber smag. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |