Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bund:Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukkert i lidt efter lidt. Vend forsigtigt de hakkede nødder i. Fordel dejen i 2 velsmurte springforme eller tegn 2 cirkler på bagepapir ca.24 cm.i diameter. Fordel dejen herpå. Bag bundene ved 175C. i 40 minutter. Lad bundene blive kolde. Fyld:Pisk fløden stiv. Smelt chokoladen over vandbad, lad den svale lidt.Bland chokoladen, reven appelsinskal og appelsinsaften i flødeskummet. Fordel fyldet mellem bundene. Pynt: Pisk fløden stiv og kom den i en sprøjtepose med tyl, pynt kanten med flødeskummet og skær kivierne fri for skal. Skær kivien i halve og skær skiver. Anret disse i en cirkel på midten. Kan bruges både som dessert og som kage til kaffen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |