Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil krabbekødet i mindre stykker og fjern evt. stiver. Giv de grønne aspars et hurtig opkog i let saltet vand og snit dem i mindre stykker. Rør dressingen sammen. Bland det i krabbekødet, de optødet og afdryppede rejer og krepsehaler samt ærter. Kom det i en pæn skål og pynt med lidt karse eller dild. Hvis salaten først skal spises sener så vendt med at kom dressingen i til senere. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |