Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil krabbekødet i mindre stykker og fjern evt. stiver. Giv de grønne aspars et hurtig opkog i let saltet vand og snit dem i mindre stykker. Rør dressingen sammen. Bland det i krabbekødet, de optødet og afdryppede rejer og krepsehaler samt ærter. Kom det i en pæn skål og pynt med lidt karse eller dild. Hvis salaten først skal spises sener så vendt med at kom dressingen i til senere. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |