Fredag 29. September 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Landpostej


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kalv/flæsk (10-12%)
300 g kyllingelever,frost
200 g skinke, kogt, tern
100 g løg
2 fed hvidløg, rå
2 skv. toastbrød,kerne
1 dl fløde 13%
1 stk. æg
1 dl hvidvin, medium
1 tsk. merian
1 tsk. rosmarin
2 spk. persille
lidt salt
lidt peber, sort
10-12 stk. oliven, grønne
125 g bacon, rå, skiver
2 stk. lauerbærblad
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg toastbrødet i blød i fløden.
Pil og hak løget og hvidløg i fine tern.
Skyl og hak persillen.
Hak det næsten optødet kyllingelever fint.
Bland det med det hakket kød.
Tilsæt løg, hvidløg.
Rør brødet i farsen sammen med æg og hvidvin.
Kom krydderierne i sammen med skinken - laurbærbladene.
Kom til sidst oliven i og smag til med salt og peber.
Beklæd en postejform med de tynde baconskiver.
Kom farsen i.
Læg baconskiver øverst og sæt laurbærbladene i.
Bag ved 160° i 5 kvarter.
Server små grønne agurker (Cornichoner) til samt groft rugbrød.


Bemærkninger:

Dette er en postej der er fortrinlig til en julefrost eller anden samkomst, med mange menesker samlet til en bid brød. Hvis man har mulighed for at pulverser sine laurbærblade giver det en større smag. Jeg bruger selv en gammel kaffemølle til alle mine krydderier når de skal pulveriseret.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk