Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg toastbrødet i blød i fløden. Pil og hak løget og hvidløg i fine tern. Skyl og hak persillen. Hak det næsten optødet kyllingelever fint. Bland det med det hakket kød. Tilsæt løg, hvidløg. Rør brødet i farsen sammen med æg og hvidvin. Kom krydderierne i sammen med skinken - laurbærbladene. Kom til sidst oliven i og smag til med salt og peber. Beklæd en postejform med de tynde baconskiver. Kom farsen i. Læg baconskiver øverst og sæt laurbærbladene i. Bag ved 160° i 5 kvarter. Server små grønne agurker (Cornichoner) til samt groft rugbrød. Bemærkninger: Dette er en postej der er fortrinlig til en julefrost eller anden samkomst, med mange menesker samlet til en bid brød. Hvis man har mulighed for at pulverser sine laurbærblade giver det en større smag. Jeg bruger selv en gammel kaffemølle til alle mine krydderier når de skal pulveriseret. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |