Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Brun kødsiderne i 1 minut på hver side på en god varm pande. Krydr med salt og peber og dæmp varmen og steg hvider til flæsket er gyldent og sprødt. Husk at vend det jævnligt. Imens skrælles æbler og selleri. Æblerne skæres i både og sellerien i små tern. Tag flæsket af panden når det er færdigt og kom selleri og æble på lad det mørne i fedtstoffet ved jævn varme. Læg æble-bladningen på de varme flæskeskiver lige inden serveringen. Server groft brød til. Bemærkninger: Dette betraktes som en juleret men jeg server den også på andre tidspunter. Jeg varier også med at tilsætte 2-300 g. løg i strimler og et drys kanel ligeså. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |