Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær skrallen af appelsinerne og filer bådene ud. Skræl bananerne og snit dem i skiver. Snit æblerne i tern. Ananasen drænes og snittes i små bidder. Abrikoserne skæres i både. Druerne deles og sten fjernes. Fignerne skæres i både. Valnødderne hakkes groft. Bland frugten sammen i en pæn skål. Dressing 1: Rør cremefraiche, appelsinsaft og sukker sammen. Er det denne dressing der vælges så vend den i frugten. Dressing 2: Piskefløden piskes let og vendes i mayonnaisen sammen med sukker og appelsinsaft. Er det denne dressing der vælges vend den da i frugten. Marinaden: appelsinsaft, revet skal, sukker, Grand Marnier røres sammen og hvis det er denne dressing der vælges kommes den over frugten. Der kan selvfølgelig bruges andre frugter en her nævnt og der kan tilsættes hakket chokolade. Bemærkninger: Det er lidt op til dig, hvilken en dressing/marinade du vil bruge. Jeg bruger selv dem alle, med ser på hvilken retter der serveres. En lidt tung frokost indbyder til en let frugtsalat, meden en let frokost snildt kan bærer en lidt tunger dressing. Om man kan lide den ene eller den anden, er helt op til dig og dine smagsløg. Velbekommen og rigtig god fornøjelse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |