Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Beklæd en aflang bageform med bagepapir. Hak chokoladen. Rør flormelis i piskefløden og bring det i kog. Hæld den kogene fløde over chokoladen inder omrøring så det smelter. Tilsæt smørog når det er smeætet og rørt ind i massen lægges kiks og chokolademassen lagvis i formen. Start og slut med chokolademasse. Sættes på køl til den er stiv og kold. Kan holde sig i køleskab længe. Bemærkninger: Server kiksekagen som dessert med friske frugter til en glimmerne oplevelse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |