Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Beklæd en aflang bageform med bagepapir. Hak chokoladen. Rør flormelis i piskefløden og bring det i kog. Hæld den kogene fløde over chokoladen inder omrøring så det smelter. Tilsæt smørog når det er smeætet og rørt ind i massen lægges kiks og chokolademassen lagvis i formen. Start og slut med chokolademasse. Sættes på køl til den er stiv og kold. Kan holde sig i køleskab længe. Bemærkninger: Server kiksekagen som dessert med friske frugter til en glimmerne oplevelse. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |