Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør marinaden af,sennep, engels sauce,fint hakket hvidløg, olie og vand. Læg koteletterne deri i menst 1 time. Kog kartoflerne og pil dem. Steg bacon sprødt. Tag koteletterne op og brun dem af på panden. Kom resten af marinaden på panden sammen med fint hakket løg og lad det stege et øjeblik. Tilsæt vand og bouillonterning og lad retten småsimre for svag varme i 15-20 minutter. Kom kapers, fløde og evt lidt mere vand og lad det koge op jævn med maizenamel udrørt i koldt vand til en passende konsistens. Drys fint hakket persille i. Smag til med salt og peber. Server kartofler til koteletterne og kaperssovs. Bemærkninger: Forslag til grønsager kogte gulerødder og små broccoli buketter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |