Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Moussén: Pisk æggeblommerne og flormelis godt sammen. Skrab vanilliekornene i æggemassen. Læg husblassen i koldt vand. Pres limefrugterne og kom saften i æggemassen. Pisk fløden til let skum. Smelt husblassen over vandbad. Hæld den afsvalede husblas i æggemassen, medens der piskes godt. Vend flødeskummet i. Kom blandningen i en skyllet randform/buddinform Dæk formen med folie ogsæt den i fryseren. Frugtblandning: Del vindruerne (gerne blå) og fjern stenene. Skær de andre frugter ud i tern. Bland flormelisen i. Tag moussén ud af frysseren og dyb formen i kogene vand, således at, moussén slipper. Vend den ud på et fad med stor diametter og garnér desserten med frugterne og drys med limeskal strimler. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |