Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Moussén: Pisk æggeblommerne og flormelis godt sammen. Skrab vanilliekornene i æggemassen. Læg husblassen i koldt vand. Pres limefrugterne og kom saften i æggemassen. Pisk fløden til let skum. Smelt husblassen over vandbad. Hæld den afsvalede husblas i æggemassen, medens der piskes godt. Vend flødeskummet i. Kom blandningen i en skyllet randform/buddinform Dæk formen med folie ogsæt den i fryseren. Frugtblandning: Del vindruerne (gerne blå) og fjern stenene. Skær de andre frugter ud i tern. Bland flormelisen i. Tag moussén ud af frysseren og dyb formen i kogene vand, således at, moussén slipper. Vend den ud på et fad med stor diametter og garnér desserten med frugterne og drys med limeskal strimler. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |