Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Soufflén: Sæt en 2 cm. høj krave omkring 4 kokotter (brug bagepapir og tape). Pisk æggeblommerne, fint revet limeskal til en tyk creme. Tilsæt 4-5 spsk. limesaft lidt af gangen og pisk et par minutter mere. Kog vand og sukker igennemen og pisk æggeblommerne i en tynd stråle. Pisk til cremen er afkølet. Pisk fløden til skum og vend den i limecremen. Fordel cremen i de 4 skåle og stil dem koldt i fryseren i minst 3 timer. HYindbærsovs: Kog sukker og vand sammen til en lage og tilsæt hindbær. Giv et hurtigt opkog og blend det jævnt. Pres sovsen gennemen en sigte og lad den afkøle. Tag kraverne af kokotterne og stil dem på 4 undertalerkner. Server med hindbærsovs og pyntet med strimler af lime skal. Bemærkninger: Det lyder svært men det er faktisk ikke så svært. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |