Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Halver tomaterne og læg dem på en bageplade på bagepapir med skærefladen opad. Sprøjt med olieforstøveren det der svare til 1 spsl olie over tomaterne. Krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 160° i 45 minutter. Kog pastaen i rigligt vand tilsat salt. Hæld vandet fraog lad dem afdryppe i en sigte. Hæld dem tilbage i gryden. Skrub muslingerne og kasser demsom er åbne og som ikke lukker når du slår dem mod vaskens kandt. Pil og hak skalotteløgene og hvidløgene. Varm olien op og kom dem i gryden sammen med muslingerne. Læg låg på og skrug helt op for varmen. Damp muslingerne i 5 minutter til de er helt faste. Hæld muslingefonden over pastaen og varm den igennemen. Server pastaen sammen med muslingerne og de ovnbagte tomater og bredbladet finthakket persille drysset over samt fluté. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |