Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Prommes frites: Tænd ovnen på 225°. Skrup kartoflerne fri for jord og skær dem i både og kom dem på bageplabe med bagepapir. Drys med timian og sæt dem i ovnen. Bagetid ca, 30 minutter drys med salt når de er gyldne og sprøde. Kyllinge-nuggets: Skærhver file i 8 stykker. Pisk æg og mælk i en skål. Vend alle stykkerne heri grundigt på en gang. Kom rasp, salt og peber i en plastpose. Varm olien op i en gryde pas på der ikke er børn i nærheden og ikke noget vand. Tag 5-6 stykker kylling og kom dem i posen og ryst dem godt. Steg dem i olien ved høj varme 180° i 4-5 minutter. Tag dem op med en hulske og læg dem på køkkenrulle papir for at suge overskydene olie fra. Når kyllingen er kogt færdig sæt da gryden så lang inde på komfuret med låg på til det er koldt. Kom det overskydene olie i en mælkekaton og smid det ud. Sur-sød sovs: Rør ketchup, hvidvineddike, vand, farin, knust hvidløg og revet ingefær i en skål og nu er der dejlig dip til nuggetsne og prommes frites. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |