Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sellerien, gulerødderne skrælles og koges mør. knæk den travlede del af aspargesene. 5 minutter før grønsagerne er færdige kom da aspargsene i og kog dem med de sidste minutter. Mos sellerien og bland den med osten og revet løg. Tilsæt rasp og æg. Smag til med salt og peber. Form massen til karbonader og steg dem i olien på pande. Server karbonaderne sammen med kogte gulerødder og grønne aspars samt 1 skive brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |