Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skrælle kartoflerne og kog dem møre i vand. Læg laksestykkerne på bagepapir i en bradepande. Krydr medsalt og peber. Bland revet citronskal og finthakket persille og drys det over fisken. Dryp olie over og sæt det i ovnen ved 220° i 15-20 minutter. Kog mælk og flød op og tilsæt smør. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem. Rør mælkeblandningen i. Smag til med salt, peber og timian. Riv osten og vend den i mosen. Server fisken sammen med mosen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |