Fredag 19. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland kød, 150 g. hakket løg, 2 fed knust hvidløg, hakket persille, æg, salt og peber. Rør det til en fars og form til 12 aflange deller og læg dem i en bradepande. Bland i en skål. Tomaterne, hakket løg og hvidløg, oregano, basilikum, smuldret bouillonterninger og vand rør det lidt sammen. Hæld det over dellerne og sæt det i ovnen ved 175° i 40 minutter. Server grove ovnstegte kartoffelbåde til krydret med timian og drysset medsalt lige før servering. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |