Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kagebund: Findel 125 g. smør i melet og tilsæt 75 g. sukker og 1 æg. Saml dejen og pres den ud i et smurt tærtefad 22 cm. i diameter. Fyld: Rør 50 g. smør, flormelis, æg, revet marcipan sammen og fyld det i tærteformen. Bag tærten i ovnen ved 175° i 25 minutter. Snit rabarberne i små stykker og kog dem møre i en gryde med sukker. Lad em køle lidt. Når tærten er bagt færdig toppes rabarberne op oven på. Pisk fløden til skum og pynt med skum øverst eller server det til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |