Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær rabarberne i mindre stykker på 2 cm. Kom Rabarberne i et ovnfast fad og drys sukker hen over dem dernæst læg den flækkede vanilljestang ved. Sæt fadet i ovnen ved 160° i 25 minutter. Kom mandlerne i en lille gryde og giv dem et opkog og smut dem. Derefter hakkes mandlerne groft. Pisk flødeskum. Når rabarberne er færdige og afkølet fordeles de i portionsglas med markronerne og drysses med de hakkede mandlerne. Pynt med flødeskum eller server flødeskummet ved siden af til desserten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |