Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær rabarberne i mindre stykker på 2 cm. Kom Rabarberne i et ovnfast fad og drys sukker hen over dem dernæst læg den flækkede vanilljestang ved. Sæt fadet i ovnen ved 160° i 25 minutter. Kom mandlerne i en lille gryde og giv dem et opkog og smut dem. Derefter hakkes mandlerne groft. Pisk flødeskum. Når rabarberne er færdige og afkølet fordeles de i portionsglas med markronerne og drysses med de hakkede mandlerne. Pynt med flødeskum eller server flødeskummet ved siden af til desserten. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |