Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær stilkene i mindre stykker og kog dem godt møre i vand. Kom det hele i en saftpose og lad det afdryppe 5-6 timer. Kom saften tilbage i gryde og tilsæt sukker og giv det et opkog. Hæld saften på flasker og luk straks. Bemærkninger: Dette er den bedste saft, man kan få. Kan bruges til til rødgrød og drikkes som saftevand både sommer og vinter, med citronskiver eller lime. Børnene vil elske at få deres egen drik til jul, hvor du varmer bababersaften med de samme krydderier som til glyk. Med rosiner og masser af flækkede mandler, mums det smager herligt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |