Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og gnup jord af de små kartofler. Skræl gulerødderne og del dem til mindre stykker. Del bladsellerierne. Skær roden af forårs løgen og lidt af toppen. Sæt vand over og kom salt i. Sæt kartoflerne over førs og lad dem koge i 7 minutter. Kog gulerødderne lidt 5 minutter og tilsæt forårs løg og tilsidst selleristænglerne. Hold grønsagerne varme til serveringen. Befri mørbraden for sener og skær den i 1½ cm. tykke skiver. Tryk dem flade ogkrydr dem med salt og pever. Brun dem af i smør på begge sidder på varm pande. Dæmp varmen og lad dem stege færdig ca. 5 minutter. Tag dem af og hold dem varme. Hak persillen, hvidløg og revet citronskal og bland det sammen. Svits det i smøret et par minutter på panden drys med lidt salt og peber. Læg det på mørbradbøfferne. Kog panden af med vand tilsat bouillonterningen. Jævn det til en sauce med maizenaudrørt i koldt vand. Server grønsagerne, små kartofler, mørbraden samt saucen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |