2 stk. kyllingebryst med skind 100 g løg 1½ dl ris (basmati) 2 spk. smør (saltet) 4 dl vand 1 stk. bouillon, hønse, tør 125 g broccoli 6 spk. chilisauce,sød lidt salt lidt peber, sort lidt persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Skær brystet i mindre stykket.
Pil og hak løget.
Del broccolien i mindre buketer.
Svits kødet, løg og ris i gyldent smør på en sauterpande.
Risene skal være klare.
Tilsæt vand og bouillonterning og broccolibuketerne.
Lad det småsimre i 15 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server med sød chilisauce til og drys lidt fint hakket persille.