Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær brystet i mindre stykket. Pil og hak løget. Del broccolien i mindre buketer. Svits kødet, løg og ris i gyldent smør på en sauterpande. Risene skal være klare. Tilsæt vand og bouillonterning og broccolibuketerne. Lad det småsimre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Server med sød chilisauce til og drys lidt fint hakket persille. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |