Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Cremen:Bring fløden (13%) i kog. Pisk æggeblommer og sukker sammen og den reve citronskal i. Læg husblasen i blød i koldt vand. Hæld den koghede fløde langsomt i æggemassen medens der piskes kraftigt. Hæld det tilbage i gryden og bring der til næsten kogepunktet igen meden der piskes kraftigt. Tag gryden fra varmen og smelt de knuet husblads heri. Stilles til afkøling. Pisk fløden (38%) stiv tag 6 spsk fra til pynt. Vend de smudtede og hakkede mandler i resten af skummet. Vend det i cremen når den er halvstiv. Læg en kagebund i en ring fra en springform, anbragt på et lagkagefad. Stænk med lidt rom og læg et lag creme og derpå en bund, gentag til sidste bund som stænkes med Marsalavin eller Kirsebærlikør. Fjern springformskanten efter 1-2 timer. Pyntes med flødeskumet og revet appelsinskal. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |