Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog pastaen i rigelig vand med salt i. Pil og hak løg, squasen ogflæk ogrens peberfrugten og snit den i tern. Skær laksen i tern. Svits det hakket løg klart i smørret. Kom laks, squasen og peberfrugt i og tilsæt vand og fløde. Lad det snurre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Hæld pastaen op og lad det simre med under forsigtig omrøring.Kom rejerne i og vend dem medet øjeblik. Anret på talerkner og drys med fint hakket kørvel. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |