Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland mel, sukker, bagepulver, vanilliesukker. Findel smør i og tilsæt 1 sammenpisket æg og ælt delen sammen. Pres dejen ud i en smurt tærteform 25 cm. i diametter. Rør 3 æg med 1½ dl. sukker oghytteost. Kom rosiner og revet citronskal i samt 1 dl majsmel(polenta). Kom det i tærteformen og bag det i ovnen ved 200° i 45 minutter. Drys lidt flormelis over kagen inden servering og server en abriloskompot til. Bemærkninger: Abrikos kompot: Køb tørret abrikoser og skær dem i tynde strimler. Kom 1 dl æblejuice i en gryde sammen med abrikoserne og kog 10 minutter. Tilsæt 50 g. sukker og rør rundt. Lad det stå til det er blevet koldt og blend det. Servers til kagen koldt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |