Søndag 24. September 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Hytteostkage
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3½ dl mel, hvede
1 dl sukker
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniliesukker
100 g smør (saltet)
1 stk. æg
3 stk. æg
1½ dl sukker
400 g hytteost naturel
1 dl rosiner
50 g mandler, hakket
1 stk. citron, skal (revet)
1 dl majsmel,polenta

Glasur el.lign.:

200 g abrikoser, tørrede
1 dl æblejuice
50 g sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, bagepulver, vanilliesukker.
Findel smør i og tilsæt 1 sammenpisket æg og ælt delen sammen.
Pres dejen ud i en smurt tærteform 25 cm. i diametter.
Rør 3 æg med 1½ dl. sukker oghytteost.
Kom rosiner og revet citronskal i samt 1 dl majsmel(polenta).
Kom det i tærteformen og bag det i ovnen ved 200° i 45 minutter.
Drys lidt flormelis over kagen inden servering og server en abriloskompot til.

Bemærkninger:

Abrikos kompot: Køb tørret abrikoser og skær dem i tynde strimler. Kom 1 dl æblejuice i en gryde sammen med abrikoserne og kog 10 minutter. Tilsæt 50 g. sukker og rør rundt. Lad det stå til det er blevet koldt og blend det. Servers til kagen koldt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk