Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Knæk chokoladen i mindre stykker. Smelt dem i en gryde sammen med 175 g. smør. Tag gryden fra varmen og køl det helt af. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Vend chokoladeblandingen i. Bland kaffepulver, mel og bagepulver og rør det i dejen. Hæld massen i en smurt springform og bag den ved 175° i 40 minutter. Hak hasselnødderne og mandlerne llidt groft. Kom smør, sukker, sirup, fløde, mel, cacao i en gryde og kog det op under omrøring. Tag gryden af og vend nødderne ivend rundt. Kom nøddemassen på kagen og sæt den tilbage i ovnen i 10 minutter. Lad kagen køle af i formen. Server kagen lun og med flødeskum til. Bemærkninger: Den må gerne virke lidt klæ i midten af kagen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |