Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skrub kartoflerne rent for jord. Hvis skrællen ikke er for tyk og arret så skær kartoflerne i skiver. Eller skal de skrælles før de skæres i skiver. Læg dem tagvist i et ovnfast fad. Drys baconternene over. Kom et par dråber olie over. Sæt det i ovnen ved 225° i 25 minutter. Skær mozarella osten i skive ( brig en æggedeler det giverpæne ensartede skiver). Blend basilikumen, persillen, hasselnødderne, hvisløg og olie til en presto. Skær tomaterne i halve. Læg et lag presto og derpå tomaterne oven på kartoflerne og derefter mozarella osten. Sæt det i ovnen i 15 minutter. Server kartoflerne sammen med en salat efter eget valg og gerne groft brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |