Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom laksen i en foodprocessor og blend med salt til den er sej. Kom 3 cm, skrællet ingefær i, purløg, thaisovs, sojasovs, revet citronskal, æggeblomme og peber. og rør det til en fars. Steg i rapsolie dellerne ud af farsen. Kom jordnøddeolien i en wook og tilsæt hvidløg i skiver og 4 cm. skrællet ingefær i skiver, hakket citrongræs, lidt frisk chili, forårsløg i skiver, peberfrugt i strimler, frisk spinat, saft af citron, brøndkarse og sojssovs og steg det let men nok til det bliver varm og mørt. Server lynstegt spinat med laksedellerne. Bemærkninger: Hvormeget ingefær og chili du vil have er en smags sag og du må prøve dig frem. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |