Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at kog ½ l. vand op og tilsæt bouillonterningerne. Sauter risene i 10 g. smør. Kom hvidvin ved og 1 dl af suppen. Lad det absorberes. Tilsæt så lidt suppen ad gange, medens du ordner resten. Blomkålen deles i mindre buketter som sammen med nødderne stegers i resten af smøret. Når al suppen er tilsat skal risottoen være mør og med lidt bid. Blomkålen vendes i risotten. Ved serveringen anrettes brøndkarsen oven på og der drysses med frisk rever ost ved bordet. Server lidt brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |