Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gnid nakkekammen med salt, peber ogstødt koriander. Brun den i gryden i smør til den er godt gylden over alt. Skru ned for varmen og hæld hvidvinen på og læg låg på. Lad den småsimre i 1-1½ time til den er gennemstegt. Kog kartoflerne møre. Rør gedeost med citronsaft, olie og hakket koriande, salt og peber. Vend de kogte og varme kartofler heri og kom oliven ved. Server kartoffelsalaten sammen med en grøn salat efter eget valg og nakkestegen skåret i skiver. Bemærkninger: Er man nu ikke til gedeost, kan en flødost med pikant samg eller blodt en neutral flødeost anvendes. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |