Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær rouladen ud i 22 pæne skiver, beklæd en rund form eller skål hermed-de 8 skiver danner bund, resten sættes hele vejen rundt op langs kandten. Creme:Del æggen, pisk æggeblommerne og sukker luftigt og pisk citronsaft og skal i. Læg husblasen i koldt vand i 5 minutter. Smelt dem over vandbad. Pisk hviderne stive og fløden. Hæld husblasen i en tynd stråle medes der piskes i æggemassen. Vend piskeskummet i og derefter hviderne. Kom blandningen op i skålen oven på roulladen. Sæt desserten i køleskab minst 4 timer før den serveres. Vendes ud på et fladt fad. Hindbærpuré:Optø hindbærrene og rør dem sammen med sukkeret til en jævn puré. De kan køre den gennem ent dørslag/si om de gerne vil være fri for stenene. Server den til desserten i en lille glasskål, som kan pyntes med friske hindbær og nougat spåner som frembringes med en ostehøvl. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |