Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær rouladen ud i 22 pæne skiver, beklæd en rund form eller skål hermed-de 8 skiver danner bund, resten sættes hele vejen rundt op langs kandten. Creme:Del æggen, pisk æggeblommerne og sukker luftigt og pisk citronsaft og skal i. Læg husblasen i koldt vand i 5 minutter. Smelt dem over vandbad. Pisk hviderne stive og fløden. Hæld husblasen i en tynd stråle medes der piskes i æggemassen. Vend piskeskummet i og derefter hviderne. Kom blandningen op i skålen oven på roulladen. Sæt desserten i køleskab minst 4 timer før den serveres. Vendes ud på et fladt fad. Hindbærpuré:Optø hindbærrene og rør dem sammen med sukkeret til en jævn puré. De kan køre den gennem ent dørslag/si om de gerne vil være fri for stenene. Server den til desserten i en lille glasskål, som kan pyntes med friske hindbær og nougat spåner som frembringes med en ostehøvl. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |