Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kyllingekødet i små stykker. Skrup kartoflerne reneog skær dem i tynde skiver eller både. Vask de grønne aspars og knæk det træde ende væk og snit dem i 2 cm. store stykker. Giv vandet et opkog ogtilsæt bouillonterningerne. Tilsæt kartoflerne. Lad dem småkoge i 5 minutter. Kom kødet i og kad de simre med i 5 minutter. Tilsæt nu asparsne og giv suppen et opkog i 3 minutter. Smag suppen til med salt og peber og tilsæt fint hakket dild og fint snittet purløg. Server suppen med noget godt brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |