Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sauter det fin hakket løg og hvidløg i olien samt revet ingefær. Tilsæt de tørre krydderier. Rør rundt og tilsæt vand samt bouillonterningerne og tomaterne. Lad suppen små simre i 20 minutter og smag så til med honning og citronsaft samt salt og peber, Hak persillen fint og drys den i inden serveringen så den når at optage varme. Server suppen med godt brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |