Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sauter fint hakket løg og hvidløg i smør. Tilsæt frossen hakket spinat. Kom vand ved samt bouillonterninger. Kog den igennemen i 5-6 minutter. Smag til med revet muskatnød samt salt og peber. Kog i vand 2 hønseægi 8 minutter og pil skalen af del dem og læg 2 halve æg i hver potion suppe. Server suppen med godt brød til. Bemærkninger: Der kan også bruges vakelæg med så er mængten 6 æg. til 2 personer. Kogetid 3-4 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |