Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl og snit rabarberne i små stykker og kog dem møre i vand i ca. 10 minutter. Pres det igennemen en sigte over i en ren gryde og spæd evt op med vand der skal være 7½ dl. væde i alt. Tilsæt sukker og sagogryn eller bygflager. Lad suppen småsimre i 20 minutter. Tilsæt evt mere sukker om den er for sur, Server suppen med tvebakker til. Bemærkninger: Der kan også serveres ristet brødterninger af lyst brød eller rugbrød. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |