Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og snit rabarberne i små stykker og kog dem møre i vand i ca. 10 minutter. Pres det igennemen en sigte over i en ren gryde og spæd evt op med vand der skal være 7½ dl. væde i alt. Tilsæt sukker og sagogryn eller bygflager. Lad suppen småsimre i 20 minutter. Tilsæt evt mere sukker om den er for sur, Server suppen med tvebakker til. Bemærkninger: Der kan også serveres ristet brødterninger af lyst brød eller rugbrød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |