Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skræl kartoflerne og sæt dem over i koldt vand og kog dem møre. Dup kødet tørt i køkkenrulle og brun det i meget varm olie. Krydr med salt og peber. Skru ned for varmen. Tilsæt skalotteløg fint snittet i skiver og lad dem stege et øjeblik. Squasen skæres i tern og kom den i. Svampene snittes i skiver og tilsættes. Rør maizenamelet ud i vandet og tilsæt det til retten. Lad det småkoge i 3-4 minutter. Smag til med eddiken, salt og peber. Varm mælken op og tilsæt smøret. Mos kartoflerne og pisk mælkeblandningen i. Smag til med salt og peber og drys fint hakket persilleover. Server mosen med kylingen. Bemærkninger: Hvis man vil kan man bruge portebellosvampe isteden for mark svampe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |