Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne med en kartoffelskræller. Fjern eventuelle øjne. Kartoflerne kommes i en gryde, og dækkes med koldt vand og der tilsættes en ½ tsk. salt. Gryden sættes på komfuret og der tændes for fuld styrke. Når vandet koger sænkes der for styrken til ½. Derefter koges de færdig. Prik i en kartoffel, for at teste. Når den slipper er den færdigkogt. Hæld vandet fra, og læg kartoflerne i en serveringsskål. Det er mere appetitligt, præsenterer maden bedre og giver mere respekt for dit arbejde. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |