Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne med en kartoffelskræller. Fjern eventuelle øjne. Kartoflerne kommes i en gryde, og dækkes med koldt vand og der tilsættes en ½ tsk. salt. Gryden sættes på komfuret og der tændes for fuld styrke. Når vandet koger sænkes der for styrken til ½. Derefter koges de færdig. Prik i en kartoffel, for at teste. Når den slipper er den færdigkogt. Hæld vandet fra, og læg kartoflerne i en serveringsskål. Det er mere appetitligt, præsenterer maden bedre og giver mere respekt for dit arbejde. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |