Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tø pladerne op og rul dem 2 mm. tykke. Stik 8 cirkler ud på 10 cm. i diameter med en udstikker eller glas. Stik også 4 hjerter ud. Læg dem på bagepapir på en plade og prik de 4 med en gaffel. De 4 andre pensles med lidt æg. Læg hjerterne ovenpå. Pensel med æg og drys perlesukker på. Bages i ovnen ved 175° i 8 minutter. Blendt de frosne bær i foodprocessoren med flormelis og fromage frais lige før serveringen. Fordel den kolde bærcreme på butterdejsbundene og læg toppene ovenpå. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |