Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løgene, men lad roden og toppen sidde på. Hæld eddike, vand, sukker og krydderier i gryden. Læg løgene i og giv det et langsomt opkog. Lad løgene simre i lagen i 8 minutter. Tag gryden fra varmen og lad løgene afkøle i lagen. Anret løg og rygeost samt karse og server groft brød til. Bemærkninger: Der kan bruges rødløg, perleløg og små guleløg. Smag dig frem til din fortrukkene. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |