Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte ris over at koge så er de færdige samtidig med suppen. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl sellerien og snit den i strimler. Dup kødet med køkkenrulle. Vend det med salt og peber samt karryen. Varm olien op og brun kødet godt af. Steg løgene i gryden. Tilsæt hakket tomat. Kom vand og bouillonterning i. Tilsæt sellerien og kødet og lad det småsimre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Hak basilikumen fint og drys det over ved serveringen sammen med de kogte ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |