Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vask kartoflerne og kog dem i 10 minutter i let saltet vand. Rens radiserne og skær dem i kvarte. Rens forårsløgene og snit dem groft. Hæld vandet fra kartoflerne og vend radiser og forårsløg i. Læg låg på gryden og lad grønsagerne dampe ved eftervarme. Krydr fisken med salt og peber, pensel med olie og steg dem på varm grillpande - 6-8 minutter på hver side. Anret med rejer, fintsnittet dild og varme kartofler med grønsager. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |