Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med tilbehøret. Vask og sæt kartofler over. Pil og hak løg. Skold og flå tomater og fjern evt. kernerne. Kom løg, tomater, rosiner, revet appelsin, sukker, revet ingefær, kanel og eddike. Lad bladningen koge ca. 25 minutter. Skær pærer, del dem, fjern blomst, stilk og kernehus og skær pærerne i tynde både. Lad dem koge møre i blandingen 4-5 minutter. Andebrysterne: Snit fedtsiden på brysterne. Brun dem i smør og med skindsiden nedad og derefter på kødsiden. Læg dem i ovnfast fad og kom vand og bouillonterning ved. Sættes i ovnen ved 200° i 10-15 minutter. Lad brysterne trække i 15 minutter. Kog skyen op og jævn den af med maizenamel ud rørt i koldt vand. Skær brysterne ud i skrå tynde skiver. Server anden med kartofler, pærechutney og skysovs. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |