Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udblød husblasen i citronsaft. Pisk æggeblommerne med sødemiddel og sukker skummende. Kom yletten i æggeblandningen. Smelt husbladsen i cirtonsaften ved svag varme. Rør den i æggemassen. Pisk fløden stiv og æggehviserne ligeså. Vend flødeskummet i. Vend æggehviderne i og anret det i 4 dessertglas. Sættes i køleskab for at stivne. Pyntes med lid strimler af citronskal. Bemærkninger: Dette er en dessert til folk med sukkersyge, eller som ikke ønsker at indtage, store mængter af sukker. Men aligevel har en sød tand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |