Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog nudlerne i 3 minutter. Pil løg og skær den i skiver, Pil hvidløg og snit dem fint. Skyl og snit aspargesene i mindre stykker. Bladsellerierne snittes fint i skiver. Lad dem dryppe af i en sigte. Lad olien blive varm i en dyb pande. Kom løg og hvidløg i og lad det svitse i 1 minut. tilsæt bladsellerierne og aspargesene. Rør om og steg yderligt nogle få minutter. Tilsæt nudlerne lidt af gangen så de ikke klumper. Rør om og varm igennemen. Hæld sojasovsen på og tilsæt citronsaft samt salt og peber. Server straks efter. Bemærkninger: Denne ret kan spises selvstændigt som hovedret. Eller som tilbehør til, stegt kylling eller stegt fisk. Den kan også bruges som salatfyld, på frokost salat baren. Rækker da til 8-10 personer. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |