Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit auberginen i skrå bjælker. Forårsløgene i skiver. Pil og fin hak hvidløg. Snit chilien fint. Riv ingefær. Hak bredbladet persille. Lad olien blive varm i en dyb pande eller wok. Svits auberginestykkerne. til de er lysebrune. Tag dem op kom dem på fedtsugende papir. Svits derefter kødet, forårsløg og hvidløg. Bland revet ingefær med chili. Mængten af chili er afhængig af styrken på retten. Kom auberginerne i og tilsæt vand, bouillonterning og østerssauce. Lad det hele koge i 3-4 minutter endnu. Drys persillen over vend rundt og server brød eller nudler til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |