Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kagebund:Pisk æg og sukker hvide. Vend mel og bagepulver i æggemassen. Hæld dejen i en lille bradepande, dækket med bagepapir. Bag ved 225C. i ca. 5 minutter på midterste rille. Sval bunden af på rist. Cremen:Rør crempulveret op med mælk. Pisk fløden op til skum. Vend den i cremen. Del bunden i to og læg dem sammen med abrikosmameladen. Smør et jævnt lag af konditorcremen ud over bunden. Læg de godt afdryppede og aftørret abrikoser på. Drys de smudtede og hakkede mandler. De kan også bruge solbærmamelade og ferskner om de foretrækker dette. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |