Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Få slagteren til at skære kødet ud i super tynde skiver. Krydr med Knustmalet lauerbærblad og timian samt salt og peber. Brun kødet af i smør-olie på en meget hed pande. Tag det af varmen og hold det varmt. Snit porrene i skiver og peberfrugten i tynde ringe. Rist dem på panden og snit tomaterne i både og rist dem med på panden. Fordel grønsagerne over kødet og server straks med brød eller pasta efter eget ønske. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |