Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblet og skær det i mindre stykker. Kom æblet i en lille gryde med et par spiseskere vand. Kog æblet for svag varme i 10 minutter. Smag til med sødemiddel. Kom mosen i en lile ovnfast form. Lav dejen af mayonnaisen og mel, sødemidel og kanel. Læg det koldt i 1 time og rul det ud så det passer som låg over formen. Lav et lille kryds midt i dejlåget meden skarp kniv. Sæt den i ovnen ved 180° i30 minutter. Låget skal være gyldent og sprødt. Server en isis iskugle til. Der kan også bruges en drænet yoghurt rørt med lidt vanillie. Bemærkninger: Særligt egnet til folk som ønsker at tabe sig eller har diabetis Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |