Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog abrikoser og vand op en gryde. Læg låg på og lad dem småkoge til de er møre, ca. 20 mimutter. Tag gryden af, Blend abrikoserne. Hæld purrén tilbage i gryden og varm op. Smag til med honning og citronsaft. Er saucen for tyk tilsæt mere vand og den koges op igen. Hak valnødderne let og tilsæt dem når saucen er kold. Man kan røre en ½ l. piskefløde i om smagen er for skrap. Denne sauce kan serveres til Ris á lámande, is og chokoladekage samt pandekager. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |